HAFTANIN TAKIMI: UTAH JAZZ

GÜNDEM:23-30 OCAK NBA GÜNDEMİ


YAZAN:BURAK EMİR KILIÇ

 

  BAM ADEBAYO’NUN KARİYER MAÇI!

            Miami Heat’in yıldız oyuncusu Bam Adebayo, takımının Brooklyn Nets’e 124-128 mağlup olduğu karşılaşmada 14/20 şut yüzdesi ile 41 sayı atarak sayı kariyer rekorunu kırmış oldu. Bunun yanında da 5 ribaund ve 9 asist yaptı. Bam Adebayo ve Miami Heat’e ilerleyen günlerde başarılar diliyoruz.



CJ MCCOLLUM SAKATLANDI!

            Sezona beklenenden de iyi giren CJ McCollum ayak bileğinden talihsiz bir sakatlık geçirdi. Sahalara dönüş tarihi ise henüz bir netlik kazanmadı. Umarız bir an önce parkelere dönüş yapar.




JAYLEN BROWN’DAN TARİHİ GECE!

            Boston Celtics’in Cleveland’a karşı oynadığı maçta Jaylen Brown, sadece 19 DAKİKA’da 13/20 isabetler 33 sayı kaydetti. Böylelikle NBA tarihinde 20 dakikanın altında süre alıp 30+ sayı kaydeden ilk isim olarak adını NBA tarihine yazdırdı.



NBA’DE HAFTANIN OYUNCULARI!

      Bu hafta oynanan maçlar sonucunda NBA haftanın oyuncularını belirledi.

                                              Doğu Konferansı:Joel Embiid

                                              Batı Konferansı:Nikola Jokic



DOĞUM GÜNÜ!

            NBA’nin efsane isimlerinden olan, yaptığı estetik smaçlarla ile aklımıza kazınmış olan oyuncu Vince Carter bu hafta 44. doğum gününü kutladı. Bizde EndLine ekibi olarak mutlu yıllar dileklerimizi iletiyoruz.



CARIS LAVERT’TEN SEVİNDİRİCİ HABER!

Indıana’ya takası gerçekleştikten sonra sağlık kontrolünde böbreğinde bir kütle bulunan LaVert’ün ameliyatı başarılı geçti. Kendisi bu hafta itibari ile iyileşme sürecine girmiş oldu. 





BATI’DA YENİ LİDER!

            Batı Konferansında bu hafta hem Lakers hem de Clippers’ın maç kaybetmesi sonucu, 9 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Utah Jazz konferansta liderlik koltuğuna olturdu.





DERRICK ROSE TAKASLANACAK MI?

            Son gelen haberlere göre olası bir Derrick Rose takasında önde olan takımların LA ekipleri Clippers ve Lakers olduğu öne sürüldü. Bunların yanında New York Knicks ve Derrick Rose’un eski takımı olan Chicago Bulls’ta oyuncuyu takıma katmak isteyenler arasında bulunuyor.

           


Yorumlar